Forumi » Windows 10

Win10 uz Redstone 2 donosi funkciju - nastavite gde ste stali

    • Moderator
    • 779 postova
    16. октобар 2016. 11.26.54 CEST

    Windows 10 uz Redstone 2 donosi funkciju - nastavite gde ste stali

     

    Microsoft radi na funkciji koja je slična Apple-ovoj Handoff već neko vreme, a prema novom izveštaju kompanija je sprema za predstojeće Redstone 2 ažuriranje koje stiže na proleće sledeće godine.

     

    Prvobitno nazvana "Continue App Experiences", nova funkcija je bazirana na originalnoj implementaciji koja je prvobitno bila dostupna developerima u Redstone nadogradnji. WindowsCentral piše da Microsoft već priprema nekoliko poboljšanja koja se interno testiraju u okviru kompanije.

     

    U osnovi, ono što radi ova funkcija jeste da vam omogućava da pokrenete jednu aplikaciju na jednom uređaju, i kasnije nastavite rad na drugom Windows 10 uređaju tamo gde ste stali. Funkcija u suštini nudi lak prelaz između različitih uređaja uz slično iskustvo. U Redstone 2 nadogradnji, ova funkcija će u potpunosti biti bazirana na Cortani, jer će lični asistent biti dostupan širom brojnih Windows 10 uređaja. Microsoft navodno ne želi da ograniči funkciju samo na aplikacije, već kompanija pokušava da ponudi sinhronizaciju fajlova, tabova i drugih stavki na različitim uređajima.

     

     

    windows2_1.jpg

    Izvor:WindowsCentral