Forumi » Windows 10

Microsoft objavio Windows 10 Anniversary Update ISO

    • Moderator
    • 779 postova
    03. август 2016. 10.55.17 CEST

     Microsoft danas objavljuje Windows 10 Anniversary Update ISO

     

    Objava Windows 10 Anniversary Update nadogradnje je počela juče, a zajedno sa njom Microsoft takođe planira da objavi novi ISO koji bi omogućio korisnicima čistu instalaciju direktno na verziju 1607. Novi ISO će biti dostupan kao deo Media Creation Tool, a Microsoft poručuje da će to biti jedan od glavnih načina da instalirate Windows 10 Anniversary Update na računarima.

     

    "2. avgusta Media Creation Tool alatka će biti nadograđena tako da možete da preuzmete ISO koji sadrži Windows 10 Anniversary Update" poručuje Microsoft. ISO će omogućiti korisnicima da kreiraju butabilni disk ili drajv koji potom može da se koristi za instalaciju Windows 10 Anniversary Update platforme na jednom ili više računara lako.

     

    Ipak, bez sumnje najlakši način da izvršite nadogradnju na Windows 10 Anniversary Update je preko Windows Update-a. Microsoft je već potvrdio da će se objava odvijati u fazama, pa tako neće svako dobiti nadogradnju danas. Ukoliko korisnik želi da dobije odmah Anniversary Update, najbolji način za to je preuzimanje ISO fajla.

     

    Izvor:Softpedia

    Save


    Poslednja izmena: 03. август 2016. 10.57.08 CEST"