Forumi » Windows 10

KB3176927, kumulativna nadogradja za Windows 10

    • 378 postova
    28. јул 2016. 11.19.27 CEST

    Trajanje baterije je poboljšano u novoj kumulativnoj nadogradnji za Windows 10

     

    Microsoft je upravo objavio KB3176927, kumulativnu nadogradju za Windows 10 u iščekivanju pokretanja Anniversary Update nadogradnje. Baš kao i neka prethodna ažuriranja, dolazi sa ispravkama grešaka i poboljšanjima performansi. U osnovi, objava ovog izdanja je priprema uređaja za Anniversary Update, te ih gura na verziju 14393.5.

     

    Prema listi ispravki koja se može videti na Feedback Hubu, ova nadogradnja poboljšava performanse i pouzdanost Microsoft Edge pregledača uz AdBlock i LastPass ekstenzije uključene. Microsoft zna da su ove dve ekstenzije glavne stavke podrške za Windows 10 Anniversary Update, pa je važan njihov dobar rad. Pored toga, Microsoft poručuje da bi trajanje baterije trebalo da bude značajno poboljšano, jer je tokom rada na Anniversary Update veliki fokus bio upravo na tome.

     

    Tu su i ispravke koje su bile uključene uz prethodne kumulativne nadogradnje, a Microsoft je pokušao da popravi performanse sa ovim izdanjem. Na primer, problemi koji su dovodili do toga da Store aplikacije prestanu da se pokreću zbog problema licenciranja sada ne bi trebalo da budu prisutni.

     

    Izvor: Softpedia