Informacija

Ocena


Pogledajte i ovo

Social Share

Sve prednosti posne hrane

Recept

Ukoliko postite ili samo razmišljate o tome da svoju ishranu prilagodite zdravim, posnim jelima, Donesi.com vam predstavlja sve benefite posne hrane:

1.Više energije

Raznovrsna posna hrana uticaće na kvalitetniji san a samim tim i na vaš dobar osećaj u toku dana.

2. Lepša i zdravija koža

Posnom ishranom pokrećete proces detoksikacije organizma pa ćete samim tim vrlo brzo primetiti promene na bolje i na koži lica.

3. Jači imunitet

Posna ishrana gotovo uvek garantuje snažniji imunitet. Jačanje imuniteta prati poboljšanje vida, sluha kao i čula ukusa.

4. Lučenje hormona sreće

Garancija dobrog raspoloženja je kada se osećate baš dobro u svom telu. Posne namirnice učiniće da se osećate lako i okretno, a ako tome pridodate i pola sata fizičke aktivnosti dnevno, dobićete najefektniji recept za sreću.

5. Bogatstvo ukusa

Posna hrana sadrži puno kalorija i zato je greška izjednačavati je sa dijetalnom hranom, Međutim, posna hrana sadrži dobre masti i kalorije i ako se pravilno kombinuje predstavlja carstvo zdravih mogućnosti.


Nakon samo nekoliko dana primetićete oslobađanje uspavane energije i oslobađanje od toksina sakupljenih unošenjem teške i kalorične hrane, izazvano nepravilnom ishranom i stresnim načinom života.

Social Share