Rock and Roll Klub » Diskusije


RNR RECORDS VAM PREDSTAVLJA – HUTI OTA TRE

  • Leader
    05. јул 2018.

    Jedan od najistaknutijih sastava koji dolazi iz Zaječara je Huti Ota Tre. Postoje od 01.12.2012-te godine (nastali su u garaži), a predvodi ih ključna ličnost postave – frontman/pevač Vorda Višnjarski. Bend je u jednom periodu imao zastoj u karijeri, zbog tragičnog odlaska gitariste Floksija, ali su se tokom vremena stvari unutar njihovih redova konsolidovale i grupa je na opšte zadovoljstvo brojnih gradskih fanova i pristalica, nastavila sa daljim delovanjem.



    Imali su uspešne i primećene nastupe na više ovdašnjih i regionalnih festivalskih happeninga – finale BDFL-a, Demo Mastersa, BARF-a, Bunt Rok Festivala, kao i polufinala Music Testa i banjalučkog Demofesta dva puta. 10.02.2017-e na dan Floksijevog rođenja, njemu u čast, objavljuju u digitalnoj varijanti istoimeni debi album sa 7 songova, simbolično, kao prva cifra u imenu benda.



      Ime kompozicije        Muzika            Tekst


    1. Simbolika                Huti Ota Tre    Davor Jevtić

    2. Daj mi da ti dam      Huti Ota Tre    Davor Jevtić

    3. Ostajte ovde            Huti Ota Tre    Davor Jevtić

    4. Pionir                      Huti Ota Tre    Davor Jevtić

    5. Prljavo                    Huti Ota Tre    Davor Jevtić

    6. Garaža                   Huti Ota Tre    Davor Jevtić

    7. Kao ljudi                 Huti Ota Tre    Davor Jevtić



    Njihov izraz predstavlja autohtonu kombinaciju više stilskih varijanti, od alter rocka, preko post new wave-a, 90’s rocka i novijih tendencija. Muzički i izvođački konstantno napreduju što se jako dobro primeti ako pogledate  njihove koncertne nastupe. Sigurni u sebe, Huti Ota Tre snažnim koracima „grabe“ napred. Trenutno dejstvuju u sledećem sastavu: Danko Nikolić – bas, Nikola Jovanović – bubanj, Stefan Mitrović – gitara i Davor Jevtić – vokal.