Forumi » Nega lica

Novi čudan beauty trend: šminka za uši

  • 1481 postova
  12. септембар 2016. 08.21.14 CEST

   

  Najnoviji trend šminkanja ušiju se tek nedavno pojavio na Instagramu, ali ukrašavanje ušiju datira još iz antičkog doba.

   

  Do sada smo znali za samo dve varijante nakita – minđuše i klipse koje se stavljaju na školjke uha.  U 2016., trend je postala šminka za uši. Treba napomenuti da je prvo šminkanje ušiju predstavljeno na modnoj reviji Antonija Vakarela na Paris Fashion Week-u, 2014 godine. U jesen 2016. godine, taj trend je u punoj snazi.

   


  Ukrašavanje može biti različito. Možete ukrasiti šminkom i šljokicama samo ušnu školjku, samu petlju uha ili zajedno sa delom unutrašnje školjke. Možete koristiti obične bronzere, šljokice, glitere ili metalik senke.  Beauty blogeri stalno nude nove opcije. I ako na prvi pogled ovo izgleda čudno i apsurdno, manje je radiklano od pirsinga i zloupotrebe tela. Fashionisti sa velikom pažnjom isprobavaju novi trend i slažu se da je ovo dobra alternativa za one koji nemaju probušene uši.

   

  Šminka na ušima daje umetnički izgled, a mogućnosti je mnogo. Ko zna - možda će u bliskoj budućnosti šminka za uši biti poznata kao senka na kapcima?