Forumi » IT Vesti

Microsoft objavio novi Office 2016 Insider Preview build

    • Moderator
    • 779 postova
    29. мај 2016. 20.40.11 CEST
     

     

     

    #Microsoft je počeo da prikazuje novi Insider Preview build za Office 2016 za Windows, donoseći verziju softvera na 16.0.6965.2051. Nove funkcije, koje build sa sobom donosi, uključuju poboljšanja za Excel i Skype for Business. Evo koji su sve noviteti u najnovijem Office 2016 Insider Preview buildu:

    - Poboljšanja za Get & Transform: U excellu je sada lakše kreirati upit korišćenjem opcija iz Online Services kategorije, uključujući konektore za SharePoint Online i Exchange.

    - Slanje poruka u bilo kom trenutku: Ukoliko se koristi Skype for Business, neće se više pojavljivati obaveštenje "this message can't be delivered", kada se poruka šalje nekome ko je oflajn.

    - Efikasniji onlajn sastanci: U Skype for Business moguće je preloadovati atačmente kada se podešava onlajn sastanak u Outlooku, tako da je sve spremno za trenutak kada se učesnici priključe razgovoru.



    Oni koji su već u Office Insider Programu, novo ažuriranje mogu proveriti otvaranjem Office aplikacije i odlaskom na File -> Account -> Update Options -> Update Now.



    Oni koji nisu deo Insider Programa, mopgu se ulogovati na svoj Office 365, kliknuti Install -> Language and install options -> Additional install options, izabrati Office Insider iz liste i kliknuti na Install.

    Izvor:Neowin