Forumi » Destinacije

Smeštaji po Beogradu

    • 10 postova
    28. април 2016. 16.30.08 CEST

    Beograd, jedini grad koji se može pohvaliti čime god poželi, jer realno, Beograd kao naš glavni grad nudi mnogo više nego drugi gradovi u Srbiji. Mnogi će reći da to možda nije tačno, ali hteli to da priznamo ili ne, zaista svi putevi vode u Beograd. Statistika kaže da svake godine broj stanovnika u Beogradu raste. Što i ne čudi, s obzirom da je u samo poslednjih deset godina Beograd dosta napredovao kao grad, na infrastrukturnom i kulturološkom nivou. Što se infrastrukture tiče, izgrađeni su novi mostovi, putevi, u planu je, već više puta pominjani, projekat "Beograd na vodi" i tako dalje... 

    Kada je kultura grada u pitanju, povećao se broj festivala, što muzičkih, što filmskih, kao i mnoge manifestacije koje promovišu našu kulturu, a i dovode kulture dalekih zemalja u prestonicu Srbije. Beograd je grad mladih i onih koji se tako osećaju, jer čini da Vas njegova energija svakoga dana pokreće sa više volje i entuzijazma. Beograd je grad mnogobrojnih univerziteta, dosta tinejdžera iz provincije dolazi na studije ili da bi otpočelo novi život u gradu koju obećava. Otuda i povećanje njegovog broja stanovnika. 

    Ako nemate rodbinu i prijatelje, kod kojih možete prespavati prilikom dolaska u Beograd, postoji mnogo mesta na kojima možete naći prijatan i udoban smeštaj u Beogradu. Ako je smeštaj jeftin, ne znači i da je loš. Treba uraditi pametno i podrobno istraživanje pre rezervacije smeštaja.  Moji prijatelji iz inostranstva koji su skoro dolazili, su veoma zadovoljni sa smeštajem koji su našli preko Airbnb, mada su se prijatno iznenadili kad su videli veći broj gotivnih apartmana i na http://www.apartmani-u-beogradu.com/. 


    Poslednja izmena: 08. јун 2016. 11.32.17 CEST"