Informacija

Ocena


Pogledajte i ovo

Social Share

Kako očistiti orzanizam sa pirinčemm

Recept

Dakle, veoma je važno sprovoditi čišćenje organizma od toksina. Postoje razne metode detoksikacije i načini za čišćenje organizma. Ali, postoji i detoksikacija organizma  pirinčem.

Ovo čišćenje daje veoma dobre rezultate, mada ima svoje nijanse i varijacije, veoma je korisno.

Čišćenje organizma pirinčem

 

1. Uzmite običan pirinač, toliko supenih kašika koliko imate godina (ako imate 35 godina, znaci 35 supenih kašika ).

2. Dobro ga isperite i naspite u staklenu teglu.

3. Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižideru.


4. Ujutru svu vodu iscedite. Uzmite 1 punu supenu kašiku pirinča i kuvajte ga 3-4 minuta bez soli (u drugoj, običnoj tekućoj vodi).


5. Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru.

6. Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižideru do sledećeg jutra.

7. Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, sve dok ima pirinča u tegli.

Tajna metode se krije u zrnu pirinča, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se čelije. Pirinač se vari u crevima, a ne u želucu, njegova zrna deluju kao absorbent (upijač).

Ovom metodom  pročišćavaju se creva, krvni sudovi, zglobovi i drugi delovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine.

Posle tretmana osećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe. Postoji jedan uslov kojeg se morate pridržavati: posle uzimanja pirinča ujutru poželjno je da ne jedete i ne pijete najmanje 2-3 sata.

Posle ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu i zglobovima.

Učinak tretmana nije trenutan, već postepen. Posle dve nedelje počinje pravo čišćenje organizma.  I vi ćete ga primetiti. Toksini će se izbacivati putem urina i stolice. Boja urina će se promeniti, postaće mutna. A vi ćete se osećati sve lepše i zdravije. Posle određenog vremena uzimanja pirinča aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo, posle tretmana u roku od nekoliko meseci. Po isteku, osetićete odlične rezultate.

Social Share