Ženski kutak » Diskusije


Borba sa miteserima

  • Član
    26. август 2015.

    Da li imate problem sa mitiserima na licu i na koji način ih uklanjate?Da li su to kozmetički saloni, preparati protiv mitisera, ili neki recepti iz kućne radinosti?Šta se to pokazalo kao najefikasnije u njihovom otklanjanju?
    Prva pomoć kod mitisera
    Mitiseri su čest i vrlo neprijatan problem kože lica i tela, najčešće se javljaju kod osoba sa masnim tipom kože ali se mogu sresti i kod drugih tipova. Uklanjanje mitisera je dug i naporan proces jer se uvek iznova vraćaju na podložnim mestima. Na tržištu se nalaze beskonačne linije proizvoda koje ublažavaju ovaj problem ali je malo zadovoljnih korisnika, bolji efekti čišćenja mitisera postiže se kozmetičkim tretmanima, nažalost i oni iako nimalo jeftini , nisu potpuno učinkoviti.
    U kućnim uslovima možete sprovesti kuru čišćenja mitisera koja je vrlo jednostavna i zahteva minimalne novčane izdatke, rezultatom ćete biti vrlo prijatno iznenađeni. Potrebno vam je : oštro belo kukuruzno brašno i hidrogen 3% . Jednu kašiku brašna pomešajte sa kašičicom hidrogena i vrhovima prstiju uradite piling lica u trajanju od 3 do 5 minuta. Ostatak mase nanesite na lice i ostavite desetak minuta, a zatim isperite mlakom vodom, lice osušite i nanesite hidrantnu kremu.
    Ovaj tretman ponovite nekoliko dana za redom a zatim napravite pauzu.