Rock and Roll Klub » Diskusije


RNR RECORDS VAM PREDSTAVLJA – SANITARIUM

  • Leader
    05. јул 2018.

    Beogradski sastav Sanitarium krenuo je sa svojom pričom marta meseca 2016-e. Bend je sačinjen od ekipe koja je imala ranije zapaženo iskustvo, a postavu čine profesionalci koji znaju šta hoće i koliko mogu. Pobednici su kao i zapaženi učesnici nekolicine nacionalnih i regionalnih demo i takmičarskih manifestacija.



    Muzički su orijentisani ka sirovoj i neuvijenoj varijanti intersantne kombinacije metala u većoj i punka i rock elemenata u manjoj meri. Kod Sanitarijuma nema nepotrebnih kalkulacija, a prava slika o bendu dobija se uvidom u njihov live performance, koji predstavlja ujedno i najjače oružje.  Marta 2018-te, objavljuju svoj prvi singl sa 2 songa naziva „Depresija besa“, koji izlazi za „RnR Records“. Pesme sa prvog singla možete poslušati na YouTube kanala RnR Records Serbia – https://www.youtube.com/results?search_query=rnr+records+serbia


    R.br.    Ime kompozicije    Trajanje                   Muzika                                         Tekst


    1.        Ja hoću više             3:20                Marko Narančić, Slaviša Ivković        Slaviša Ivković

    2.        Revolt                       3:15                Marko narančić                                  Nenad Živković



    Bend Sanitarium su: Nenad Živković Žile – vocal, Marko Narančić Narke – gitara, Uroš Pajić Paja– gitara, Viktor Kiralj – bas gitara, Bojan Nikolić Ćela – bubanj i Miloš Bajić – bubanj.


    Singl grupe Sanitarium „Depresija besa“ u izdanju RnR Records može se naći na brojnim relevantnim prodajnim i streamovanim internacionalnim digitalnim portalima –  http://phonofile.link/sanitarium. RnR Resords Team.