Mobilni telefoni i tableti » Diskusije


Facebook testira News Feed podeljen po kategorijama

  • Član
    03. јануар 2016.


     


    Da li ste ikada poželeli da na Facebook-u imate nekoliko odvojenih News Feed stranica, na kojima ćete moći fino razvrstati postove po kategorijama? U tom slučaju, imamo dobre vesti za vas.


    Naime, kako prenosi The Next Web, Facebook je nedavno u svojoj mobilnoj aplikaciji počeo sa testiranjem novih tipova News Feed-a, koji će korisnicima biti dostupni unutar posebne trake na vrhu interfejsa.


    Nove News Feed stranice biće podeljene po kategorijama, pa ćete tako moći pristupati odvojenim feedovima sa aktuelnim vestima, modom, sportom, putovanjima i drugim sličnim kategorijama.


    "Ljudi su nam rekli da bi želeli nove opcije pregleda i održavanja konverzacija o različitim pričama koje se objavljuju na Facebook-u, a koje bi bile tematski grupisane. Zbog toga smo odlučili da testiramo nove News Feed stranice koje će ljudima omogućiti da pristupaju tematski različitim postovima koje objavljuju njihovi prijatelji i stranice koje su lajkovali. Ovim feedovima možete pristupiti iz svojih Bookmarksa, a smešteni su ispod Favoritesa, u traci ispod polja za pretragu," istakli su iz Facebook-a.


    Za sada nije poznato kada će novi feedovi postati dostupni svim korisnicima Facebook-a, ali se pretpostavlja kako bi se to trebalo desiti uskoro.