Mobilni telefoni i tableti » Diskusije


YouTube Music aplikacija dostupna za Android i iOS

  • Član
    13. новембар 2015.

    YouTube Music aplikacija je najavljena prošlog meseca zajedno sa YouTube Music Red pretplatničkim servisom, a sada su oboje dostupni na iTunes App Store prodavnici za iOS i Google Play Store za Android. YouTube Music aplikacija je naravno fokusirana na slušanje muzike na Youtube sajtu, pa je sve u aplikaciji dizajnirano sa ovom namenom. Pa tako na primer kada vršite pretragu samo muzički rezultati će se pojaviti, za razliku od onoga što se dešava na samom Youtube sajtu.


    Home tab preporučuje numere za vas i kreira personalizovane stanice bazirano na vašem ukusu, dok vam aplikacija omogućava da bez napora otkrijete nove umetnike. Pored brzog pronalaženja videa, pesama i albuma, na YouTube Music ćete takođe videti remikse, omote, videe sa tekstovima pesama kao i koncertne snimke.


     



    Ukoliko ste pretplatnik YouTube Red servisa, onda ćete imati i YouTube Music bez reklama. Takođe možete i da slušate muziku offline i prebacite se na mod koji samo prikazuje zvuk. YouTube Music je besplatan za preuzimanje i možete ga koristi bez plaćanja, ali bez navedenih premium funkcija.