Ženski kutak » Diskusije


Kako da izgledate kao Bijonse

  • Član
    03. јануар 2016.

    Bijonse ima milione dolara i tim stručnjaka koji brinu da ona izgleda savršeno svakog dana, ali njen šminker je rešio da otkrije tajne koje se kriju iza pevačicine lepote. Ser Džon, koji je bio Bijonsina desna ruka na poslednjoj turneji otkriva da ona ne troši bogatstvo na šminku.
    Prema rečima Ser Džona, Bijonse koristi „Caudalie Beauty Elixir" koji košta 32 funte i „Visine“ kapi za oči (5 funti) kojima se bori protiv zamora koji se pokazuje na koži u oblasti očiju.
    Kada se sprema za nastup, stavim joj samo to – kaže ser Džon.
    Za biserni sjaj Bijonse na kožu stavlja nekoliko kapi „Charlotte Tilbury’s Wonder Glow Illuminator", koji košta samo 38,5 funti.
    Pričao je i o njenim transformacijama za novi album i rekao da su njih dvoje bili inspirisani ljudima koje su tokom turneje videli u Riju de Žaneiru i na Novom Zelandu.
    Bijonse je moja muza. Ona ima strast ka napretku, ne samo kao umetnik, nego i kao ljudsko biće, pa je i mene podigla na viši nivo – kaže on.



    Još jedan od članova Bijonsinog tima, šminkerka Frančeska Tolo, koja je Bijonse upoznala 2003. godine i kreirala njen seksi „mokri izgled“ za hit „Crazy In Love“, podelila je neke tajne. Šminkerka je otkrila da je tajna sjaja Bijonsine kože na nastupima u običnom ulju za bebe. A taj proizvod je dostupan svima.Frančeska kaže da je zajedno sa Bijonse kreirala pevačicin izgled, pokušavajući da više ide u pravcu prirodnog izgleda.
    Ne postoji nešto što joj se ne dopada. Ona je veoma pametna – sve šta da smo uradili, bila je njena ideja – kaže ona.
    Frančeska, koja je skoro konstatno na putovanju sa Bijonse, kaže da Bijonse koristi malo šminke.
    Kada je pevala u filmu „Cadillac Records“, izgledala je tužno, jer je imala previše šminke. Možete li da zamislite nekog ko ima savršenu kožu, prelepe oči boje badema, nekog ko zrači, ko je srećan i veseo da izgleda tako tužno – rekla je Frančeska.