Ženski kutak » Diskusije


Jednostavno kombinovanje stilova, šara i materijala

  • Član
    05. новембар 2015.

    Sigurno vam se bar jednom u životu desilo da ne znate kako da pravilno iskombinujete određenu odevnu kombinaciju i da se zapitate da li vam se, na primer, cipele slažu s tašnom ili ih pak treba spariti s majicom. U moru stilova, printova, materijala i trendova mnogi više nisu sigurni šta da odenu, a da ne promaše kombinaciju.
    U tu svrhu, u pomoć može da vam pritekne sajt www.polyvore.com, na kojem možete lako da uvežbate i naučite male dizajnerske finese. Na ovom sajtu možete da, u zavisnosti od toga da li odaberete kategoriju po boji, određenom delu garderobe ili po šari na tkanini, u bezbroj ponuđenih delova garderobe uparite svoju idealnu kombinaciju. Ukoliko, na primer, ne znate na koji način da „ponesete" teksas pantalonice, problem pomoću ovog sajta lako će biti rešen. Ukoliko ste u sportskom fazonu, samo kliknite na majice i potražite neku običnu majicu sa aplikacijom, a potom uz sve to uparite baletanke u boji koja je dominantna na majici. Ukoliko vam se sviđa mornarski stil, a ne znate da li se te pantalone uklapaju u njega, pronađite neku tuniku i cipele s platformom u istoj boji, pa ih potom iskombinujte s detaljima u mornarskom stilu, pa vidite da li vam se sviđa kako to sve izgleda. Takođe, možete da vidite i kako iskombinovati teksas pantalonice s rimskim sandalama i kakva će majica najbolje ići u toj kombinaciji, a možete da saznate i uz kakve delove garderobe ove pantalone mogu da budu idealne za neke glamurozne događaje i žurke.


    Takođe, uz samo jedan deo garderobe, kao što je na primer obična bela haljina, možete da dobijete 101 kombinaciju. Tako haljinu možete da spojite s bolerom ili helankama ili pak da vidite kako ona izgleda uz baletanke, a kako uz visoke potpetice. Atraktivnu tuniku na bretele možete da sparite sa suknjicom, farmerkama ili pantalonama i da vidite koja kombinacija vam najviše odgovara, kao i kakve cipele ili sandale, kao i nakit i torbe najbolje idu uz nju.