Informacija

Ocena


Pogledajte i ovo

Social Share

Uklanjanje masnog tkiva

Recept

Masno tkivo na glavi, vratu, ruci, ispod pazuha je benigna izraslina koja nam se može pojaviti u bilo kom starosnom dobu.* Napraviti ujednačenu smesu sa brašnom i medom i stavite na masno tkivo. Poželjno je da smesa ima debljinu od 0,5 do 1 cm. Preko čega se stavlja papirni ubrus , maramica ili gaza kako se smesa ne bi zalepila sa vašom odećom. Sada je potrebno ovaj prirodni lek za masno tkivo držati dan i po (tačnije celih 36 sati) pa skinuti i staviti novu smesu. Celokupna terapija treba da se drži dok ne zamenite smesu 5 puta (7-8 dana) .Tada dolazi do poboljšanja i vidljivih rezultata jer će nakupina masti da prsne i iscuriće sav gnoj koji se skupio


* Pomešati žumance sa dve kašike soli . Dobijenom mešavinom premazivati obolelo mesto do 4 puta dnevno sve dok masna tkiva po telu ne nestanu.
 
 
* Propolis kapi nanesite na problematično mesto nekoliko dana i masno tkivo će se ubrzo povući .
 
 
* Brojne su preporuke narodne medicine za ovaj problem, jedna će vam delovati pomalo i čudno ali donosi rezultate, u pitanju je ubod pcele. Pripadnici starije generacije se itekako sećaju ovog recepta koji eliminiše masno tkivo na ruci,nogama stomaku.. Potrebna su dva pčelinja uboda direkt na obolelo mesto, nakon čega će ono posle sedam dana da isčezne.
Kako to izvesti : Sa odgovarajućom pincetom uhvatiti pčelu i okrenuti žaoku ka mestu gde se nalazi masno tkivo i pustite da vas ubode.
Verujemo da vas je već zabolelo dok čitate ove redove, međutim ubod uopšte nije toliko bolan. Ovo svakako ne smeju da primenjuju osobe koje su alergične!
 

Social Share