Dome slatki dome » Diskusije


Srebrni detalji, kuća ko nova

 • Član
  29. децембар 2015.

  Kićenje jelke i ukrašavanje kuće prava je antistres terapija. Srebrni detalji su odličan izbor jer im se pripisuju mnogostruka magična svojstva. 
  Samo za vas i njega
  Ne očajavajte ako nemate klasičan trpezarijski sto. Ovakvu kompoziciju možete da postavite i na stočiću samo za vas i njega. Po belom svečanom stolnjaku pospite zlatne perle, izvadite najlepše tanjire koje imate, na njih položite veći salvet obmotan zlatnom trakom i poklončiće. Pustite ga da detinjom radoznalošću istražuje njihovu sadržinu uz blagi titraj sveća.   candles


  Savršena ideja
  Sigurno ste stoput čuli kako sitnice život znače. U nekim trenucima, koliko god imali ili nemali, koliko god se mučili, to je večna istina. Lepo upakovanom sitnicom izmamićete osmehe na licima najmilijih. U slatkom pakovanju kolačića očitaće se sva vaša ljubav, pažnja i posvećenost.  cupcake


  Lekovita igra boja
  Poigrajte se tajanstvenim uticajem boja i, poput drevnog alhemičara, popravite svima raspoloženje. Svetlije boje prijemčivije su za oko jer emituju više svetlosti, a kad je više svetla, više je i hormona sreće. Neka se na vašem stolu sretnu bela i srebrna boja na svakom detalju. Dodajte malo purpurne, koja se smatra bojom prosperiteta.


  sp


  Kraljevski štos
  Kao svetlost koja sija u tami, zvezda je drevni simbol nade. Pospite srebrnim zvezdama trpezu, upalite poneku sveću, umesite zvezdane kolače i prepustite se magiji simbola. Povratite izgubljenu veru i, ispunjeni optimizmom, uživajte u novogodišnjoj noći s najmilijima. 

  Igrajte se
  Novogodišnja trpeza je fenomenalni poligon za one koji imaju maštu. Igrajte se sa posuđem različitog oblika, neobičnim detaljima i dodajte malo boje.