Forumi » Zanimljivosti

Koji si tip Honor telefona?

    • 779 postova
    16. јун 2017. 09.43.43 CEST

     Koji si tip Honor telefona?
     

    Za one koje muči neodlučnost, kompanija Honor napravila je stablo za donošenje odluka pod nazivom "Koji si tip Honor telefona?", ne bi li budućim kupcima pomogla da odaberu jedan od četiri najnovija modela telefona.


    Honor stablo je u suštini dijagram koji sadrži pitanja i odgovore na pitanja koja određuju kretanje duž dijagrama do konačne preporuke određenog uređaja, zasnovane na različitim pojedinačnim potrebama. Pitanja koja korisnicima pomažu u lakšem odabiru Honor pametnog telefona vezana su za upotrebu aplikacija, da li korisnik strimuje sadržaj ili preuzima sa interneta, karkteristike kamere, veličinu uređaja, kao i karakteristike telefona vezane za sigurnost poput tehnologije skeniranja otiska prsta. Pošto se stablo odnosi samo na najnovije Honor modele, izbor uređaja uključuje Honor 7 Lite, Honor 6X, Honor 8 i Honor 8 Pro.


     
    Zaključci stabla donošenja odluka su zanimljivi i podsećaju na zabavni horoskop. Na primer, Honor 8 Pro je flegšip model ove kompanije. Preporuku ovog modela prati slika tigra, a opis uključuje i specifikacije uređaja kao što su baterija telefona Honor 8 Pro od 4000 mAh, RAM memorija od 6GB i quad-HD ekran. Kod modela Honor 7 Lite, kompanija ističe njegovu prednju kameru od 8 megapiksela i dugo trajanje baterije. Istovremeno, Honor 6X je opisan kao model koji odlikuju dvostruka zadnja kamera i odlične performanse. Poslednji u nizu je telefon Honor 8 kod kog se ističe dvostruka kamera od 12 megapiksela, 3D čitač otiska prsta i opcija brzog punjenja. Honor 7 Lite, 6X i 8 su redom predstavljeni kao mačka, majmun i jednorog sa opisima koji prikazuju njihov rang po pitanju cene i odlika.

     

    honor2_9.jpg

    Izvor:Honor

  • N N
    • 1 postova
    18. јун 2017. 00.12.53 CEST

    i svi android OS ?