Forumi » Tutorijali i uputstva

EaseUS Todo Backup Home, zaštitite svoje podatke

    • Moderator
    • 779 postova
    05. јун 2017. 12.20.06 CEST


    Problemi sa računarima su svakodnevica, a često dovode do gubitka podataka. Kako bi to izbegli, najbolje je da radite redovan backup.

    EaseUS Todo Backup Home je najlakši način da zaštitite svoje podatke i datoteke sistema. Pravljenje bezbednosne kopije definitivno nikad nije bilo jednostavnije.

    EaseUS Todo Backup Home može da napravi image celog vašeg diska, uključujući OS, tako da možete vratiti sve odjednom, bez ponovne instalacije Windows sistema i svih programa odvojeno.

    Vraćanje iz imagea ili backup je neverovatno lak, tako da vi možete da se odmorite, sigurni u jedno - da su vaši podaci su zaštićeni u slučaju da vaš sistem postane nestabilan, žrtva virusa, hardverskog problema ili nesrećnog polivanja vodom.



    Prvi put kada ga pokrenete, EaseUS Todo Backup započinje kopiranje dokumenata u folder koristeći svoju Smart Backup funkciju. On pravi puni backup jednom nedeljno, i diferencijalni backup svakih pola sata, ako otkrije promene. Diferencijalne bezbednosne kopije su manje od potpune bezbednosne kopije, a time se i brže prave, ali se više vraćaju, jer one moraju da budu u kombinaciji sa najnovijom punom bezbednosnom kopijom.

    Za osnovno korišćenje, ovo bi moglo da bude dovoljno, ali takođe možete napraviti i raspored sopstvene prilagođene bezbednosne kopije, uključujući i ceo image sistem, koji će napraviti kopiju svih fajlova uključujući datoteke sistema.



    Takođe možete i da klonirate diskove, što je idealno ako želite da pređete na novi SSD.

    Todo Backup Home nudi još dosta opcija, između ostalog zakazivanje rada bezbednosnih kopija, ali i backup mejlova iz Outlook aplikacije.

    EaseUS Todo Backup Home je verovatno najbolji alat za backup podataka. Dostupan je i u besplatnom probnom periodu, a sigurno smo da je cena od 29$ mala kada se pogledaju mogućnosti i važnost podataka.

     

    Izvor:itvesti

    Enregistrer