Forumi » Estradni LoNaC

Vlado Georgiev pred maticarem

    • Moderator
    • 43 postova
    14. јун 2016. 13.07.58 CEST

     

    Poznati kantautor Vlado Georgiev i njegova partnerka Milica Samardžija, napravili su pravu pometnju na proslavi pevačevog rođendana, kada su organizovali "lažnu" svadbu....Vest dana i dokaz da je ljudska glupost nenad*ebljiva, da prostite!

     

    Ovu budalaštinu su, naravno, preneli svi, kao eksluzivnu vest, pa se pitam DA LI STE VI, LJUDI, NORMALNI?! 

     

     

    Šta se tu zapravo dogodilo i da li je ova glupost reaktivna, stečena ili urođena zaključite sami.

     

    Dotični Vlado je pozvao prijatelje i rodbinu u jedan restoran na proslavu svog rođendana, a goste je dočekao sa trudnom devojkom i matičarkom. Ceremonija venčanja je započela normalno međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su rekli "ne".

     

     

    Iako je matičarka bila unapred pripremljena iznenađenje zbog odgovora na njeno pitanje nije izostalo. Žena je ostala bez teksta što je prirodna reakcija na svaku budalaštinu.

    Njihovim odgovorima su se svi slatko nasmejali, a proslava se nastavila kao da se ništa nije ni desilo. Šta je i zbog čega bilo smešno ne znam a verovatno ne znaju ni oni.

     

    Pogledajte video da vam slučajno ne bi nešto promaklo.

     

     

    Inače, Milica je u sedmom mesecu trudnoće, a Vlado je povodom toga rekao:

     

    “Mislim da je trebalo da to uradim mnogo ranije, ali nije se tako namestilo. Samo znam kakvo dete ne bih voleo da imam. Ono što vrišti u restoranu i što plače histerično. U tim slučajevima je problem u roditeljima. U kući mora da postoji harmonija, onda su ta deca pristojna i fina u javnosti“, na osnovu čega zaključujem da sem što nema smisla za humor teško da zna išta o roditeljstvu pa ...neka su im nebesa u pomoći!

     

    Kada sagledate sve ovo a i još mnogo toga sigurno se pitate zašto bi neko bio pametan, ako se glupost više ceni, i zato, dragi moji, budite i vi glupi i time se dičite! Uspeh je zagarantovan.