Forumi » Informacije

Besplatna razonoda u avionima A319 i A320 Er Srbije

    • Moderator
    • 592 postova
    10. јун 2016. 11.39.14 CEST

     

    Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, značajno je unapredila iskustvo gostiju na letu uvođenjem  "Elevejt plej" (Elevate Play), besplatne usluge učitavanja i reprodukcije zabavnih sadržaja.

     

    Nova usluga putnicima omogućava da uživaju u širokom izboru srpskih i međunarodnih filmova, TV emisija i muzičkih albuma putem bežične veze u kabini na svojim laptopovima, prenosivim i pametnim uređajima.

     

    Kako bi mogli da pristupe ovoj usluzi, potrebno je da gosti koji koriste "android" ili "epl" uređaje pre ili tokom leta preuzmu "Elevejt plej" aplikaciju sa internet stranice http://www.airserbia.com/sr-RS/elevate-play, dok gosti koji imaju laptop računare treba da preuzmu "plagin" program za pretraživače.

     

    Usluga "Elevejt plej" je uvedena na svim avionima A319 i A320 i sada se može koristiti na letovima između Beograda i Abu Dabija, Londona, Moskve i Pariza, kao i na drugim linijama na kojima lete ovi tipovi aviona.

     

    Osim besplatnog pristupa usluzi "Elevejt plej", gosti mogu da kupe uslugu interneta i mobilne telefonije na letu koja se naziva "Vaj flaj" (Wi-Fly) kako bi mogli da ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima, kao i da krstare internetom i da budu na društvenim mrežama tokom leta.

     

    Od danas, gosti Er Srbije mogu da plate za "Vaj flaj" paket isključivo kreditnom karticom, čime kupovina postaje jednostavnija i pogodnija. Avio-kompanija više neće prihvatati "Vaj flaj" vaučere niti gotovinu.

     

    Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je izjavio: “Svesni smo toga da je razonoda na letu gostima veoma značajna, pa nas zbog toga raduje što smo u prilici da uvedemo uslugu 'Elevejt plej'."

     

    “Ova usluga, koja je dostupna na svim našim avionima tipa A319 i A320, putnicima pruža na stotine sati zabavnog sadržaja na engleskom i srpskom jeziku, od holivudskih hitova do klasika srpske i regionalnih kinematografija."

     

    “Odabrali smo sadržaje koji po trajanju odgovaraju našim letovima na kratkim i srednjim linijama i različitim putnicima, od porodica sa decom koja žele da gledaju crtane filmove, do onih koji bi radije slušali najnovije hitove popularne muzike."

     

    “Pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim gostima je veoma značajan deo naše strategije da postanemo vodeća avio-kompanija u regionu i usluga 'Elevejt plej' se savršeno uklapa u tu viziju."

     

    Pored uvođenja usluge "Elevejt plej", Er Srbija će uskoro otkriti više detalja o sistemima za zabavu na širokotrupnom avionu erbas A330 na liniji između Beograda i Njujorka, na kojima će svako sedište imati lični TV ekran.