Forumi » Ljubav

Par znakova da ste u kvalitetnoj vezi

    • 65 postova
    26. мај 2016. 22.53.11 CEST

    ISKRENOST Nikada ne možete da znate da li vam druga strana govori istinu, ali možete da odlučite da verujete. Ako je to slučaj u vašoj vezi, ako ste potpuno otvoreni i iskreni, onda znajte da ste u kvalitetnoj vezi.

     

    OTVORENI I PREMA DRUGIMA Mnoge moderne veze danas su skrivene od očiju javnosti i odvijaju se u nekim čudnim svetovima. Ako je vaša potpuno drugačija od te, odnosno ponosno predstavljate dragim ljudima svog partnera, onda ste u odnosu punom potencijala.

     

    RAVNOPRAVNI STE Ako se neko u odnosu oseća inferiornije ili druga strana želi da mu nametne taj osećaj, onda ta veza nema blistavu budućnost.

     

    MEĐUSOBNO SE PODRŽAVATE Ako vas partner bodri u vašim nastojanjima i ako zna da se istinski raduje vašim uspesima, onda ste u predivnom odnosu. Naravno, i vi treba isto tako da se ponašate. To je jedna od najlepših karakteristika skladne veze.

     

    SEBI STE NA PRVOM MESTU Kad je par sebi najvažniji i kad pre partnera ne dolazi ništa drugo kao što su cigarete, droge, drugi ljudi, televizija, onda možete reći da ste u funkcionalnoj vezi. To je onaj odnos u kom je dvoje ljudi svesno koliko međusobno znače i kolika je vrednost njihovog odnosa.

     

    PRIHVAĆENI STE TAKVI KAKVI STE Svaki čovek ima i svojih vrlina, ali i mana. Vrline je lakše prihvatiti dok manama druge strane često prigovaramo. Ako je tako i kod vas, onda vaša veza nije baš na visokom nivou. Ali, ako se prihvatate tačno takvi kakvi jeste – sa svim vrlinama i manama – onda se tu može govoriti o zdravoj i zreloj vezi.