Forumi » Nega lica

Letnja kolekcija šminke Chanel Dans La Lumière de L'Été

    • 1581 postova
    19. мај 2016. 10.44.56 CEST

    Letnja Chanel kolekcija šminke je puna sunca.

     

    Paleta toplih boja i tekstura sa sjajnim česticama osvetliće vaše lice i učiniti karakteristike izraženijim.

     

    Prirodni sjaj na obrazima, bledo rumenilo na obrazima, treperava oker i bronza na kapcima, nokti u razigranim bojama i koralne nijanse na usnama – šta vam još treba u letnjim mesecima?

     

    Otporni Le Vernis lakovi za nokte imaju novu formulu, bogati su keramidima i biokeramidima. Hrane nokte korisnim sastojcima, kalcijumom, gvožđem, magnezijumom i cinkom, jačaju njihovu strukturu i poboljšavaju izgled. Nove vesele boje su idealne za letnju sezonu – romantična breskva, topla čokolada, bor zelena, narandžasta i biserne nijanse u kombinaciji sa Le Gel premazima trajaće i do šest dana na vašim noktima.

     

    Šminka za oči je takođe, u prirodnom rasponu. Nova paleta Empreinte du Desert sadrži četiri nijanse i ima mekanu, svilenkastu teksturu. Bronza i pesak podsećaju na sjaj zalazećeg sunca na moru, a zelena i zlatno-braon na sjajne zore u borovoj šumi. Senke se mogu kombinovati ili koristiti odvojeno. Bež paletu imajte pri ruci u toku dana, a neobično zelenu - u kasnim popodnevnim satima.

     

    Olovke Stylo Yeux Waterproof naglašavaju lepotu očiju i blago odjekuju u nijansama senki. Njihova vodootporna formula će obezbediti make-up otporan na toplotu.

     

    Dve boje u prahu Le Beiges naglašavaju konture lica i obavijaju lice sjajem. Što se tiče šminke za usne, za leto bi šminka trebalo da bude svetla i lagana. Lèvres Scintillantes Gloss Aqua sjaj za usne dolazi u rasponu od šest novih boja, hrani usne, brine o njima i prijatna je na usnama. Transparentna formula će dati usnama poseban sjaj.


    Chanel Dans La Lumière de L'Été kolekcija šminke će se naći u prodaji od 1. juna.