Forumi » Frizerski salon

Savršena frizura je u Vašim rukama

    • 1436 postova
    05. април 2016. 21.43.56 CEST

    Nažalost, većina nas će se pronaći u ovakvoj situaciji: sedite u frizerskoj stolici, gledate u ogledalo i shvatate da Vaša frizura ne ide baš u planiranom pravcu. Razmišljate da li da viknete STANI! -  ili da se pomirite sa tim. Da ne biste imali ovakvih ili sličnih neprilika pročitajte ovaj članak sa naših 4 saveta kako do idealne frizure.

    BUDITE PRIPREMLJENE

    Vreme je za promenu? Potražite stilove koji Vam se dopadaju, prelistajte časopise, Googujte, potražite savet od prijateljice... Izdvojte stilove i boju kose koja Vam se sviđa i ponesite ih kako biste pokazali i posavetovali se sa frizerom. Upoznajte ga sa Vašom idejom i objasnite šta biste želeli. On će Vam najbolje reći da li je to izvodljivo i kako će izgledati.

    RAZUMEVANJE JE KLJUČ

    Pokušajte da detaljno objasnite frizeru šta tačno želite tako da Vas on razume u potpunosti. Izrazi, kao na primer, "preko ušiju", "ne bih htela šiške", "ovde duže, a ovde malo kraće", mogu zbuniti Vašeg frizera. Definišite detalje i detaljno mu objasnite kako bi Vaša frizura trebalo da izgleda.

    KOSA IMA LIMIT

    Izaberite stil shodno prirodi Vaše kose. Ukoliko ne želite da dođe do ne predviđenih situacija nemojte zahtevati da Vaša ravna kosa postane kovrdžava ili kovrdžava ravna. Vi znate karakteriatike Vaše kose najbolje...

    RAZGOVARAJTE SA FRIZEROM

    Posmatrajte i razgovarajte sa frizerom dok on sređuje Vašu kosu. Pitajte ga koje proizvode i koji alat je koristio da dobije takav rezultat. Saznajući te detalje dok sedite u frizerskoj stolici možete ih iskoristiti da postignete isti izgled kose i efekat kod kuće.

    Odaberite pravog frizera i frizerski salon.