Forumi » Astrologija

Horoskop za kućne ljubimce

    • 1581 postova
    16. март 2016. 14.22.28 CET

     

    Horoskop ima važan deo i ulogu u životu vašeg kućnog ljubimca, bilo da je mačka, pas, papagaj, itd. Da li ste se ikad zapitali zašto se vaša mačka ili pas ponašaju drugačije? Odgovore možete dobiti na osnovu datuma njihovog rođenja i horoskopa.

     

    Lakše ćete odgajati svoje kućne ljubimce i lakše ćete razumeti njihovo ponašanje tokom odrastanja, a sve to zahvaljujući njihovom horoskopskom znaku. Ako ste nedavno dobili kućnog ljubimca, ovo je odličan način da saznate šta da očekujete od njih i kako treba da se ponašate prema njima.

     

    OVAN (21. Mart – Apr 20)

    Kućni ljubimci koji su rođeni u znaku Ovna rođeni su da budu lideri u svom okruženju. Oni pokušavaju da budu gazde drugim kućnim ljubimcima koji se nalaze u njihovoj blizini. Nijedan drugi ljubimac se neće usuditi da ga napadne. Oni se ne mogu lako staviti pod povodac. Ako im ne pružite dovoljno pažnje postaće tvrdoglavi i neposlušni. Kada ih razmazite oni se ne ustručavaju pokazati natrag svoju zahvalnost. Oni znaju koja je njihova teritorija i nju će braniti svim silama.

     

    BIK (Apr 20 – 20. Maj)

    Kućni ljubimci rođeni u znaku Bika poznati su po tome što su lenji. Vole da mnogo jedu i uživaju kada im se pusti muzika. Posebno vole laganu muziku uz koju će vrlo brzo zaspati. Oni vole luksuzan život kao i njihove gazde. Vole nežno, mirno i toplo okruženje gde će se opuštati. A kada se bore, bore se do kraja i neodustaju lako.

     

    BLIZANCI (Maj 21 – Jun 21)

    Kućni ljubimci koji su rođeni u znaku Blizanaca imaju bezgranično mnogo energije. Oni žele da zabavljaju svoje gazde i žele njihovu pažnju. Ako se takmiče uglavnom uvek osvajaju trofeje. Šarmantni su, vrlo druželjubivi i jako osetljivi. Uglavnom ih radoznalost uvuče u probleme. Slagaće se sa drugim kućnim ljubimcima, i veoma ih je lako dresirati.

     

    RAK (22 Juna – 22 Jula)

    Kućni ljubimci koji su rođeni u znaku Raka preterano su osetljivi. Oni vas svojim postupcima primoravaju da postanu član porodice. Neophodna im je pažnja. Ako ih iskritikujete oni će se povući u ugao i mirovati. Ako im ne pružite pažnju oni će cviliti i postaće tvrdoglavi. Nikad se neće upustiti u borbu sa drugim ljubimcima i veoma su strašljivi. Kućni ljubimci koji su rođeni u znaku Raka postaće vam prijatelji za ceo život.

     

    LAV (23 Jula – 22 Avg)

    Kućni ljubimci koji su rođeni u znaku Lava su rođeni lideri. Veoma su ponosni. Takođe poznati su i kao arogantni ljubimci. Ali svakako umeju i da budu prijateljski i društveno nastrojeni. Niko se neće usuditi da ospori njihov autoritet. Oni su puni ljubavi i verni su svom gazdi, ali ako u kući postoji još jedan ili više kućnih ljubimaca, oni će 24 sata tražiti vašu pažnju. Imaju odličnu memoriju i preporučuje se da ih uzmete pogotovo ako imate malu decu, jer će se oni igrati sa njima.

     

    DEVICA (23 Avg – 22 Sep)

    Kućni ljubimci koji su rođeni u znaku Device vole da budu čisti i uvek su spremni za kupanje dok većina drugih kućnih ljubimaca to i ne voli. Oni su posebno zahtevni. Mogu da se igraju i po ceo dan sa vama. Kada su gladni jasno vam daju do znanja da je vreme za hranu. Skloni su alergijama zato obratite dosta pažnje oko toga.

     

    VAGA (23 Sep – Okt 22)

    Kućni ljubimci koji su rođeni u znaku Vage komuniciraju sa svojim vlasnikom kroz njihove oči. Oni su nemirni i neodlučni. Često znaju da testiraju strpljenje vlasnika svojim ponašanjem. Spremni su da učine sve kako bi dobili pažnju. Veoma su nežni i vole da se druže sa ostalim kućnim ljubimcima. Njihovo nervozno ponašanje često ih uvlači u probleme.

     

    ŠKORPIJA (23 Okt – 21 Nov)

    Kućni ljubimci koji su rođeni u znaku Škorpije veoma su lojalni i zabavni. Oni svojim ponašanjem drže vlasnike u dobrom raspoloženju. Veoma su vezani za kuću. Imaju sposobnost da čitaju misli svojim vlasnicima. Obožavaju da budu u dvorištu i da se igraju. Ponekad znaju da budu jako tvrdoglavi i neposlušni.

     

    STRELAC (22 Nov – 21 Dec)

    Kućni ljubimci koji su rođeni u znaku Strelca puni su energije i imaju jake živce. Oni su zabavni kućni ljubimci. Ako želite da se osećate mlađe oni su idealni za vas. Kad odrastu oni postaju sve temperamentniji. Zbog svoje nespretne prirode često se nalaze u nevolji. Oni vole da budu voljeni i svu ljubav koju im pružite, budite sigurni da će je oni vratiti. Vole avanture i vole da istražuju novu okolinu.

     

    JARAC (22 Dec – 19 Jan)

    Za kućne ljubimce koji su rođeni u znaku Jarca karakteristično je da su mudriji od ostalih kućnih ljubimaca. Za njih je karakteristično da vole da održavaju red u svom dvorištu. Takođe vole mnogo da spavaju i da jedu. Mnogo su tvrdoglavi i ne vole ako nešto nije po njihovom. Sebični su, ali ipak ne vole da budu sami. Idealno su društvo za decu tokom njihove igre.

     

    VODOLIJA (20 jan – 18 Feb)

    Kućni ljubimci koji su rođeni u znaku Vodolije su nežna stvorenja. Oni osećaju raspoloženje svojih vlasnika i deluju u skladu sa tim. Vole vodu i obožavaju da se kupaju. Veoma su inteligentni i prijateljski nastrojeni. Lako ih je dresirati. Mnogo vole da njuškaju kada ih odvedete na neko nepoznato mesto. Ljubitelji su hrane.

     

    RIBE (19 Feb – 20 Mar)

    Kućni ljubimci koji su rođeni u znaku Ribe obožavaju vodu. Veoma su osetljivi i lako prepoznaju raspoloženje svog vlasnika. Jednom kad razviju naklonost prema vlasniku to je za ceo život. Skloni su upadanju u probleme. Oni su hiperaktivni i impulsivni u prirodi. Često znaju da menjaju svoje raspoloženje. Nije im potreban veliki prostor da bi se lepo osećali. Takođe su nežni i puni ljubavi.