Forumi » FlerTual

Gde upoznati muskarca

    • 1436 postova
    06. март 2016. 19.05.16 CET

    Izlazite što je više moguće, budite što društveniji

    Prihvatite što je moguće više poziva na društvena zbivanja. Uzmite u obzir i volontiranje ili polazak na neki od kurseva koji bi Vas mogli zanimati (kursevi koje pretežno posećuju muškarci su odličan izbor, kao recimo penjanje. Ukoliko volite štrikanje, možete poći i na njega, ali odaberite neki kurs gde možete upoznati muškarce koji su strejt. ) Volontiranje i pohađanje kurseva je dobar izbor za Vaš cilj, jer Vam pruža višestruke i produžene kontakte sa muškarcima. Upoznajete muškarce bez bilo kakvog pritiska, a tako će i možda doći do toga da Vas neko od njih ko je sam i pozove! Stoga, upišite neki od tečajeva još danas!

    Uzmite u obzir i onlajn sajtove koji Vas upoznaju sa drugim samcima

    Tako ćete sa veoma malo truda pronaći nekog muškarca u Vašoj blizini i nekog ko pre svega ima i slične sfere interesovanja kao i Vi. To je sjajna prilika da radite nešto što volite i upoznate mnoštvo drugih zanimljivih ljudi. Muškarci i žene koji rade zajedno ono što vole i imaju priliku da se povežu – ne možete tražiti više od toga. Ukoliko G. Pravi nije u tom miksu, makar ste proširili svoje vidike i stekli nekoliko novih prijatelja.

    Izgledajte što privlačnije kada izađete iz kuće

    Privlačno na seksi i vruć način. Ali ne preterujte, ne želite da odate utisak nekoga ko je promiskuitetan te nemojte nositi odeću koja bi mogla biti okarakterisana kao „fufasta“, koja otkriva previše ili je preuska, osim ako to stvarno ne želite. Izgledajte dobro, ali i osećajno i oblačite se u skladu sa normama dobrog ukusa.

    Kada izađete u grad sa prijateljicama, prošetajte sami sa vremena na vreme

    Mnogo je lakše za muškarce da Vam priđu kada ste sami, kada niste okruženi sa hordom žena. Osmehnite se i izgledajte pristupačno, ako Vam se neki muškarac obrati. Proćaskajte desetak minuta, ali nemojte provesti celu noć pričajući ili igrajući sa jednim muškarcem. Neka Vas potraži još koji put u prepunom klubu kako bi još jednom sa Vama plesao ili popio piće i zatražio broj od Vas.

    Morate znati koji tip muškarca želite

    I frekventno posećujte mesta gde se taj tip čoveka može sresti. Ukoliko je on poslovni tip, posećujte lokale u kojima ovakvi ljudi ručaju ili u njih odlaze posle posla na piće. Ako Vas interesuje neko koga zanima dobročinstvo, a manje materijalna sfera postojanja, pridružite se organizacijama koje se bave humanitarnim radom. Bitno je da stavite do znanja ljudima da ste sami i da ste otvoreni prema upoznavanju novih muškaraca. Naravno, to treba izvesti veoma suptilno; ne želite da odate utisak očajnice koja traži muža i sa tom mišlju u glavi to nikada nećete ni postati.

    Izađite, izađite i izađite!

    Ukoliko Vam se pije kafa dok ste kod kuće, pođite u obližnji kafe i tamo uživajte u njoj.

    Pouka cele priče: Nikada ne znate gde i nikada ne znate kada možete naleteti na G. Pravog. Stoga se opustite i prepustite se uživanju u životu!