Forumi » Trend sa stilom

#Oskar2016 Najzapaženije dame na dodeli oskara

    • 1581 postova
    29. фебруар 2016. 11.01.18 CET

    Sijaset prelepih haljina, skupocenog nakita i aksesoara prošetalo je sinoć crvenim tepihom u susret 88. dodeli Oskara.

    Ko je bio najzapaženiji i o kome se danas najviše priča?

     

    Sve češća gošća na listama najbolje obučenih slavnih ličnosti je i najplaćenija mlada glumica Dženifer Lorens. Dženifer se ovoga puta odlučila za kombinaciju elegantne crne i proverene bež boje. I nije pogrešila. Diorova haljina sa volanima u donjem delu bila je pravi izbor. 

     

     

     

     

     

    Šarliz Teron je za ovu ceremoniju ponela provereno dobru kombinaciju. Plavuša u Diorovoj crvenoj haljini sa tankim bretelama i golim leđima je dovoljan sinonim za seksepil i upečatljiv izgled koji nije mogao proći nezapaženo. 

     

     

     

    Kejt Blanšet je u Armanijevoj nežno plavoj dugoj haljini koja je na sebi imala prišivene cvetove od tila u istoj boji bila među najlepšim damama večeri. Diskretne minđuše i dijamantska narukvica su bile jedini i sasvim dovoljak dodatak ovoj toaleti.

     

     

     

    Dženifer Garner je izabrala proverenu Versače crnu taoaletu. Na ovogodišnjoj dodeli Oskara nije bilo mnogo crnih haljina i nije pogrešila.

    Gornji deo haljine je takozvani srcasti korset, a haljina je kombinacija senzualnog satena i žerseja sa dodacima crnih kristala. Jednostavne crne sandale, pokupljena kosa, i diskretni komadi nakita sa dijamantima su bili pun pogodak.

     

     

    Kejt Bosvort je izabrala haljinu boje lavande koja je, prema savetu najboljih modnih kuća, potpuni hit ove sezone. U jednostavnoj dugoj haljinini sa našivenim perjem Kejt je izgledala nežno i prefinjeno.