Forumi » Frizerski salon

Garnier HerbaShine

    • 1436 postova
    27. фебруар 2016. 19.35.55 CET

    Garnier je na srpsko tržište lansirao HerbaShine, paletu novih boja za kosu. HerbaShine je inovativna boja koja poboljšava kvalitet kose, ojačava je i daje joj prirodan izgled i sjaj. Ovim povodom predstavnici Garniera su upoznali javnost sa pozitivnim svojstvima i visokim kvalitetom novog proizvoda na našem tržištu.
     
    Po čemu je Garnier HerbaShine boja za kosu jedinstvena? Kao prvo, Garnier HerbaShine ne sadrži amonijak tako da ne oštećuje kosu prilikom bojenja. Sastojak koji ovu boju za kosu čini zaista posebnom jeste ekstrakt bambusa. Kao što se drvo bambusa savija na vetru ali se nikada ne polomi, tako ekstrakt bambusa čini kosu jakom i elastičnom, vraća joj vitalnost, pojačava njenu strukturu i čini je otpornom na lomljenje.
     
    “Nadamo se da će Garnier HerbaShine, na čijem je kreiranju radio veliki broj naših stručnjaka, naići na pozitivan prijem kod potrošača, jer, osim kvalitetnih sastojaka koje u sebi sadrži, njegovom upotrebom se za vrlo kratko vreme - svega 10 minuta - postiže savršen efekat i besprekorna boja”, izjavili su pretstavnici L’Oreala.  

    Ovaj proizvod omogućava intezivniju boju, kosu čini blistavijom, dok sede vlasi optimalno pokriva do 70 odsto. Ono što dodatno izdvaja ovaj proizvod je vreme delovanja od samo deset minuta - upola manje nego kod standardne boje za kosu. HerbaShine je namenjen onima koji su u trendu i žele brzo i lako da prilagode svoj stil savremenom tempu života. Ima 15 blistavih nijansi. 

    Garnier je odlučio da od sredine juna dodatno obraduje potrošače i pomogne im pri izboru adekvatne nijanse HerbaShine boje za kosu. Na novoj HerbaShine web stranici (www.herbashine.rs), pored osnovnih informacija o proizvodu, potrošači imaju opciju da postave svoju fotografiju i isprobaju svih 15 nijansi iz Garnier HerbaShine palete.