Blogovi

Ekipa: 0 member(s)

Shares ?

0

Klikova ?

0

Viral Lift ?

0%

Kategorije

Ostale kategorije 533 pregleda Oct 07, 2020
Vikend na Zlatiboru

Zlatibor je destinacija koja dugi niy godina nosi titulu jedne od najpoželjnijih u Srbiji. To je prostor koji obiluje različitim sadržajima i atrakcijama, te je sigurno da ćete na njemu provesti savršen vikend sa dragim ljudima. Ovo govorim iz ličnog iskustva. Nakon dosta sumnje u to šta Zlatibor može da mi ponudi, otšla sam na planinu. Moje sumnje i dileme bile su potpuno otklonjene. Zlatibor je savršen odgovor na pitanje gde za vikend u Srbiji. Navešću neke od razloga za to.

Prelepe prirodne lepote

Zlatibor je planina koja očarava svojom lepotom. Iako je uvreženo mišljenje da je planina previše urbanizovana, istina je da onaj ko voli prirodu u njoj itekako može uživati. Kako se odmaknete od centra, tako se pred vama pruža široko prosranstvo planinskih padina, zelenih pašnjaka i cvetnih livada. Ovi prostori su savršeno mesto za odmor i uživanje. Najbolji primer jeste Ribničko jezero. Zeleno-plava površina, orkužena borovom šumom, mirna, neurbanizovana. 

Mnoštvo sadržaja i atrakcija za najmlađe

Ukoliko ste na odmor došli sa decom, zabavni parkovi i ski staze omogućiće vam savršene trenutke. Oni se mahom nalaze u samom centru Zlatibora, te ćete moći svakodnevno da uživate u njihovim blagodetima. Dino park sadrži preko 20 multimedijalnih replika dinosaurusa iz doba Krede i Jure i isto toliko sadržaja iz sveta moderne tehnologije. Avantura park će takođe mališanima, pored zabave,  pružiti mogućnost da upotrebe svu svoju maštu i snalažljivost kako bi prešli sedam nivoa prepreka, lavirint, pokorili zmaja, nadjačali Tajsona, savladali klimavi most ili odigrali zamišljenu partiju šaha sa obučenim instruktorima.

Široka ponuda kvalitetnog smeštaja

Apartmani Zlatibor izuzetno su brojni i razvijeni, te će uspeti da vam pruže savršen ugođaj i odgovore na različite zahteve turista. Nalaze se u svim delovima planine, različitih su cena i strukture, te će ispuniti svaku želju. Ovo posebno važi ukoliko uzmemo u obzir da Zlatibor nudi i smeštajne jedinice različite vrste. Ukoliko ste ljubitelj planinskih sadržaja, na raspolaganju su vam drvene kućice, koje će preneti autentičnu atmoferu. 

Vikend na planini savršena je prilika da se potpuno odmorite i oslobodite nakupljenog stresa. Smestite se u izabrani apartman ili brvnaru i prepustite se čarima najtraktivnije planine Zapadne Srbije.