Blogovi

Ekipa: 0 member(s)

Shares ?

0

Klikova ?

0

Viral Lift ?

0%

Tagovi

Pogledajte i ovo

 • 29 Apr 2015
  Kazes mi da nemam osecanjaa zivis od mrznje.Kazes da te nije brigaa trazis mi oprostaj.Kazes da ne zelis saznatiipak molis mene.Da,znam,ostra siili samo zelis da te takvu vidim.Meni nisi takva,ni sad ni na pocetkune mogu vise lagati kad znam...Jednom sam i ja bio takavAli sam naucio i prastao samto isto treba i ti da uradis...Da,znam,strah te jekazes da te niko ne poznajea kako te onda ja znam?Kazes da ne znas za pravu ljubava ona te je takvom napravila!Poznajem te cak i ako to ne priznajes...Da,znam,tako je.
  1729 Objavio/la Ludi Zmaj
 • 23 Apr 2015
  Na jednom beskrajnom plavetnilu,jedno dete nacrtalo je suncesa zestokim junskim varnicama. Iznad morasve moje misliuzdizu se ka slobodi,trazeci jedan odredjeni put,jednu nikad zapustenu stazu. Pevali smo...moj san na krilima vetra,ka nebeskim visinama! Ocigledno je sunce nacrtano decijom rukombilo je sunce moje srece,sunce mog plavog poemaugnezden u jednoj skoljci.Kako je dobro!Volim jedan ceo svetsmeskajuci se cisto!
  1618 Objavio/la Ludi Zmaj
 • 08 Apr 2015
  Plutam u neznanjudanima i nocima,kroz prostor ljubaviposoljen zvezdama... Opija me ljubavna zelja.Kad telo ti osecam,najezim se.Zeleo bi da te stezen sto jacei da zivim...Ne samo u snovima... Misli su mi ka tebi i verujemDa me vidis u svome snu.Stalno se osecam kraj tebei zeleo bi da te imam...vidis... Postoje samo iluzije i snovikoje dan za danom zelim,a dusa-mi,cini mi se,ostaje samo sa jednim snom...NIKO NE MOZE... Ni nebo bi mesec,ni zvezde ni olujane mogu zaustaviti jednu ludu ljubavkoja muci i ubija...! Ni snovi ni zaboravni poziv ni beznadjene mogu ljubav zaustaviti...ona je ipak nadmocna!
  1498 Objavio/la Ludi Zmaj
 • 01 Mar 2015
  Cak me i vreme pita za tebe,gde li se izgubila,u koja pitanja...Nosis li jos delikatna slova,nosis li u ocima jos plavetnilo mora! Koji je odgovor ni sam ne znam jos,ja nisam naucio da ti kazem stani jos,A mozda mi te ipak vratiMelanholija jedne majske noci. Cak i vreme aritmicki hramljespevajuci simultano stihkad ti pisem na nocnom nebuU snovima te svojim cekam.
  1397 Objavio/la Ludi Zmaj
Umetnost & Kultura 1.611 pregleda May 03, 2015
Prolaze

Prolaze puste noci
misleci na tebe,
prolaze hladni trenuci
nadajuci se da ces doci,
prolaze hiljadu sati
i sve to bez tebe
prolazi sve...
A tebe kraj mene nema.

Prosao sam juce pored tebe
i srce mi jako poskocilo,
prolazicu i danas
i srce ce zaplakati opet,
procicu i sutra...
I srce je jos uvek tvoje

Prolazi moje vreme
i sve to bez tebe,
prolaze hiljadu ljudi
ali nijedan nije kao ti,
prolazim ovom ulicom
a tad sam bio sa tobom,
prolazim...hodam i...
i spominjem tebe.

Prolazis sad pored mene,
ali ne sama,koja steta.
Prolazim i zelim da pricam sa tobom,
ali si suvise zauzeta
i prolazim sa nama u secanje
Oh!Kako je lepo bilo...
Steta prosli su ti trenuci,
kako su e samo lako igubili.

Prolazi sve...
i tebe i dalje nema,
i sve je bez tebe,
prolaze hiljadu sati
nadajuce se da ces doci,
prolaze hladni trenuci
misleci stalno na tebe,
prolaze i puste moje noci.


Tags: #pesme  #poezija 

Komentari

2 komentara