Blogovi

Ekipa: 0 member(s)

Shares ?

0

Klikova ?

0

Viral Lift ?

0%

Tagovi

Pogledajte i ovo

 • 29 Apr 2015
  Kazes mi da nemam osecanjaa zivis od mrznje.Kazes da te nije brigaa trazis mi oprostaj.Kazes da ne zelis saznatiipak molis mene.Da,znam,ostra siili samo zelis da te takvu vidim.Meni nisi takva,ni sad ni na pocetkune mogu vise lagati kad znam...Jednom sam i ja bio takavAli sam naucio i prastao samto isto treba i ti da uradis...Da,znam,strah te jekazes da te niko ne poznajea kako te onda ja znam?Kazes da ne znas za pravu ljubava ona te je takvom napravila!Poznajem te cak i ako to ne priznajes...Da,znam,tako je.
  1726 Objavio/la Ludi Zmaj
 • 23 Apr 2015
  Na jednom beskrajnom plavetnilu,jedno dete nacrtalo je suncesa zestokim junskim varnicama. Iznad morasve moje misliuzdizu se ka slobodi,trazeci jedan odredjeni put,jednu nikad zapustenu stazu. Pevali smo...moj san na krilima vetra,ka nebeskim visinama! Ocigledno je sunce nacrtano decijom rukombilo je sunce moje srece,sunce mog plavog poemaugnezden u jednoj skoljci.Kako je dobro!Volim jedan ceo svetsmeskajuci se cisto!
  1612 Objavio/la Ludi Zmaj
 • 03 May 2015
  Prolaze puste nocimisleci na tebe,prolaze hladni trenucinadajuci se da ces doci,prolaze hiljadu satii sve to bez tebeprolazi sve...A tebe kraj mene nema. Prosao sam juce pored tebei srce mi jako poskocilo,prolazicu i danasi srce ce zaplakati opet,procicu i sutra...I srce je jos uvek tvoje Prolazi moje vremei sve to bez tebe,prolaze hiljadu ljudiali nijedan nije kao ti,prolazim ovom ulicoma tad sam bio sa tobom,prolazim...hodam i...i spominjem tebe. Prolazis sad pored mene,ali ne sama,koja steta.Prolazim i zelim da pricam sa tobom,ali si suvise zauzetai prolazim sa nama u secanjeOh!Kako je lepo bilo...Steta prosli su ti trenuci,kako su e samo lako igubili. Prolazi sve...i tebe i dalje nema,i sve je bez tebe,prolaze hiljadu satinadajuce se da ces doci,prolaze hladni trenucimisleci stalno na tebe,prolaze i puste moje noci.
  1608 Objavio/la Ludi Zmaj
 • 08 Apr 2015
  Plutam u neznanjudanima i nocima,kroz prostor ljubaviposoljen zvezdama... Opija me ljubavna zelja.Kad telo ti osecam,najezim se.Zeleo bi da te stezen sto jacei da zivim...Ne samo u snovima... Misli su mi ka tebi i verujemDa me vidis u svome snu.Stalno se osecam kraj tebei zeleo bi da te imam...vidis... Postoje samo iluzije i snovikoje dan za danom zelim,a dusa-mi,cini mi se,ostaje samo sa jednim snom...NIKO NE MOZE... Ni nebo bi mesec,ni zvezde ni olujane mogu zaustaviti jednu ludu ljubavkoja muci i ubija...! Ni snovi ni zaboravni poziv ni beznadjene mogu ljubav zaustaviti...ona je ipak nadmocna!
  1495 Objavio/la Ludi Zmaj
Umetnost & Kultura 1.276 pregleda Mar 14, 2015
Slomljenih krila

Sam u krevetu,zatvorenih ociju
i suzom koja izgore mi lice
kad pomislim da se ujutru
moram buditi iz ovoga sna.

Ne mogu ti reci sve sto osecam
niti sve sto pomislim
Ne verujes kad kazem Volim te?
Nemam razloga da te slazem.

Trudim se da otvorim oci
nadajuci se da san tek pocinje
vodjen ljubavlju i zedju
pravim korak da se priblizim.

Vodjen zadnjom nadom
jer dok stignem do tebe
prosejavam stihove i rime
reci sto nesmem ti reci u lice.

Dajem sve sto je najbolje u meni
i,veruj mi,dao bi i zivot svoj
da me zora ne uhvati
plakajuci,misleci na tebe.

Jedno je delo gore od ubistva
jer ubila si mi svaku nadu
kako da trazim ti drugu sansu
kad ne dobih jos ni prvu?

Osecam kako gubim te,lagano,lagano...
Iako nisi nikad moja bila
I cak ako nisi ti kriva
Ljubavi,ne mogu ti prastati.

Postoje rane koje jos uvek bole
jer patio sam toliko toga
Danas imam slomljena krila
Al ipak pokusavam leteti.


Tags: #pesme  #poezija 

Komentari

1 komentar