Ekipa: 0 member(s)

Shares ?

0

Klikova ?

0

Viral Lift ?

0%

Pogledajte i ovo

  • 04 Oct 2013
    !!!
    "Imam čudna shvatanja ljubavi, očekivao sam od nje možda suviše, koliko čovjek i ne može da pruži. Bilo mi je to potrebno, osjećao sam se čudno u posljednje vrijeme, nesređen, razglobljen, počeo sam da gubim vezu sa svijetom, mučilo me osjećanje suvišnosti, trebalo je da neko zaboravi sebe radi mene, izliječilo bi me. A ona to nije mogla, ne da nije htjela, već nije mogla, suviše je samostalna, suviše osjeća sebe da bi živjela u sjenci. Voljela me, ali nekako s mjerom koju je strogo određivala, uvijek se vidjela granica. Bili smo nezadovoljni oboje, ona mojim nezadovoljstvom, ja njenom odmjerenošću." 
    2206 Objavio/la SeRgEj -
  • 22 Jul 2013
    Тражио сам СНАГУ… И Бог ми је да ПОТЕШКОЋЕ које су ме оснажиле. Тражио сам МУДРОСТ… И Бог ми је дао ПРОБЛЕМЕ које је требало решити. ... Тражио сам БОГАТСТВО… И Бог ми је дао МОЗАК и ТЕЛО да могу радити. Тражио сам ХРАБРОСТ… И Бог ми је дао ПРЕПРЕКЕ које је требало савладати. Тражио сам ЉУБАВ... И Бог ми је дао ЉУДЕ којима је требало помоћи. Тражио сам УСЛУГЕ... И Бог ми је дао ПРИЛИКЕ. Нисам добио ништа од онога што сам тражио, али сам добио све што ми је требало.
    1921 Objavio/la SeRgEj -
  • 22 Jul 2013
    Danas se molim za sve one ljude koje sreća zaobilazi u velikom krugu. Za one koji praštaju i one koji sude, za sve što su osetili tugu. Danas se molim za sve ljude one koji ljubav nisu nikad upoznali,za sto...tine ,hiljade ili milione.. Što su sebe nekom darovali. Danas se molim i za one duše kojih se nikad niko ne seti za one što mos...tove dobrote ruše. Molim za one što bolest im preti. Danas se molim za sva bića draga kojima u duši nemiri vladaju, za sve koje je izdala snaga i za one što se više ne nadaju. Molitvom dobre želje šaljem njima, za sreću ,ljubav,za dušu punu mira. Danas se molim za svako dobro svima širom ovog beskrajnog svemira.
    1711 Objavio/la SeRgEj -
  • 19 Aug 2013
     Ne trazim da me volis i veruj jos manje za mene da se boris, nisam nagrada nikom bio pa ti nece pasti tesko da prebolis.. Ja sam samo neko sve cesce niko sto je budan sanjao nesto, neko koga si znala i u grudima davno dala ...jedno malo mesto.. Vise ne dozivam tvoje ime dobrovoljno sam pogazio sve mine, sto mi je zivot postavio da ne podjem putem na kojem se gine.. Uzdignutom glavom hodam jer tako moram a ona tako teska, i smejem se a osmeh nemam ali moram dok se ne ugase svetla.. A kad padne taj mrak i kad nema ih vise te oci sto snimaju sve, padam na kolena kao da proslo milion je godina kako sam sam.. Setim se tih laznih poljubaca i usne sto su me lagale i lagale sve, zauvek zaboravljen al ga ja i dalje sanjam i dalje sanjam nas san.. Zatvaram prozore al i dalje me progone zvezde i mesecev zrak, spustam roletne i krijem se od senke al u vazduhu osetim tvoj dah.. Kao kazna sto sam ziv, kao da sam ja, jedino ja, za sve bio kriv, sto sam te drzao na dlanu a ti imala u planu da srusis ovaj moj san..
    1677 Objavio/la SeRgEj -
2.136 pregleda Aug 21, 2013
Gospodar Svijeta

"Mirišem je kao cvijet: miris čist i drag. I znam da mogu sve u životu, s njom. Držim je na rukama i njišem je polako, polako, da je odvojim od svijeta, od straha, od ružnih sjećanja, da ostanem samo ja, svuda oko nje, u nedogled, kao nebo, kao more, da je prelijem nježnošću što vri u meni kao vrutak. Ne boj se, kažem. Volim te, kažem. Ko nam šta može, kažem. I osjećam se kao gospodar svijeta."



Komentari

0 komentara